Vind gavekort til webbutikken Zalando.dk [afsluttet]

I december måned er fodboldsæsonen sat på pause, så vi synes at vi skal have en lille konkurrence her på hjemmesiden, til at slutte året af på.

Konkurrencen slutter den 23. december.

For at deltage i konkurrencen, vil vi gerne have dig til at fortælle os en lille historie, om den bedste VFF kamp du har oplevet, i en kommentar til dette indlæg.

Bladrer ned til bunden af denne side og skriv din historie og tryk på SEND knappen.

Hvor længe har du været fan af Viborg FF? Hvilken kamp, på hjemmebane eller udebane, står tydeligst som en god oplevelse og et godt minde i din erindring? Hvem spillede vi imod? Hvad blev resultatet? Hvorfor er netop denne kamp et godt minde for dig, frem for andre kampe? Vi ser frem til at høre om nogle gode stadionoplevelser.

Vinderen finder vi ved lodtrækning den 23. december 2012.

Præmien er et gavekort på kr. 1000,- til webbutikken Zalando.dk, der sælger tøj, sko og accessories online og tilbyder som noget ekstra altid kunderne gratis levering og returnering. Zalando har et stort sortiment af sportstøj og udstyr, specielt til fodbold, så mon ikke der også er noget du kan bruge i
butikken?

Vi håber I vil dele jeres fodboldoplevelser med os.

Ekstra konkurrence:
Til dem der ønsker lidt ekstra julestemning, har Zalando også lavet en lille sjov julesang, hvor du, udover at kunne indspille din egen julesang, kan deltage i konkurrencer om gavekort til Zalando.dk. Du kan se Zalandos julekor her, samt ”synes godt om” dem på Facebook og andre sociale medier og deltage i deres julekonkurrence.

mvh
The Green Pride